elfCLOUD-pilvitallennus suljetaan 15.6.2018

//elfCLOUD-pilvitallennus suljetaan 15.6.2018

elfCLOUD-pilvitallennus suljetaan 15.6.2018

For English version, please see below

elfCLOUD-pilvitallennus suljetaan 15.6.2018

elfGROUP sulkee elfCLOUD-pilvitallennuspalvelunsa kesäkuussa 2018. Palvelun viimeinen käyttöpäivä on perjantai, 15. kesäkuuta 2018. Palvelun käyttäjien on kopioitava palveluun tallennetut tiedot muuhun säilytykseen ennen tätä ajankohtaa.

Kaikkien palveluun tallennettujen tietojen käyttö estyy, kun palvelu suljetaan. Tämä koskee kaikilla elfCLOUD-asiakasohjelmilla (Beaver, Crow, Weasel, Nightjar, Mockingbird sekä muut kuin elfGROUP:n valmistamat asiakasohjelmat) tallennettuja tiedostoja, varmuuskopioita ja salasanoja. Myös elfCLOUD-pilvitallennuksen päälle rakennetut asiakaskohtaiset räätälöinnit lakkaavat toimimasta. Mobiiliversiot poistuvat Apple AppStore:sta sekä Android Play-kaupasta.

HUOM! Pilvitallennuspalvelun sulkeminen ei vaikuta elfCLOUD-tuotenimen alla toimiviin palvelinasiakkuuksiin eikä koske varmuuskopiointi- tai palvelinratkaisuja, joissa ei käytetä elfCLOUD-ohjelmistoja.

Varmuuskopiointiin palvelua käyttäneiden asiakkaiden on mahdollista siirtyä käyttämään asiakaskohtaisiin palvelimiimme perustuvia varmuuskopiointiratkaisuja, jotka mahdollistavat tietoturvallisen ja edullisen tiedonvarmistuksen ilman elfCLOUD-asiakasohjelmien käyttöä.

elfCLOUD-ilmaiskäyttäjien tilit poistetaan 16. helmikuuta 2018. Kaikkien maksullisten tilausten voimassaoloaika jatketaan automaattisesti ja veloituksetta 15. kesäkuuta 2018 saakka, jolloin tilaukset päättyvät ja palvelu sulkeutuu. Otamme erikseen yhteyttä asiakkaisiin, joilla jo laskutettu tilauskausi jatkuu 15.6.2018 pidemmälle. Emme säilytä varmuuskopioita sulkemisen jälkeen.

Haluamme kiittää kaikkia elfCLOUD-asiakkaita luottamuksesta kuluneen viiden ja puolen vuoden aikana. Palvelun asiakasmäärä on kuitenkin jäänyt niin alhaiseksi, ettei sen jatkokehittäminen haluamallemme tasolle ole realistista.

Muutoksen myötä elfGROUP keskittyy yhä vahvemmin yritysten IT-ympäristöjen sekä ohjelmistotuotannon kyberturvallisuuden kehittämiseen.

Käyttökysymykset tietojen siirtoon liittyen: support@elfcloud.fi

Lisätietoja:

Myyntijohtaja
Kari Halavaara
kari.halavaara@elfgroup.fi
p. 050 553 4796

Toimitusjohtaja
Tuomas Tonteri
tuomas.tonteri@elfgroup.fi
p. 040 356 3251

 

elfCLOUD cloud storage service to be terminated on June 15th, 2018

elfGROUP will terminate its elfCLOUD cloud storage service in June 2018. The last day to use the service is Friday, June 15th, 2018. All users of the service must copy all data stored within the service to another location before the shutdown time.

Access to all information stored in elfCLOUD will be discontinued upon the shutdown. This concerns all elfCLOUD connected applications (Beaver, Crow, Weasel, Nightjar, Mockingbird and all third-party developed applications) and the use of files, backups and stored passwords. Customer specific tailored solutions built on top of elfCLOUD will cease to function as well. elfCLOUD apps will be removed from the Apple AppStore and from the Android Play Store.

NOTE! The closure of the elfCLOUD cloud storage service does not affect the virtual servers provided under the elfCLOUD brand name or any backup and server solutions that are not utilizing elfCLOUD client applications.

Customers that have utilized elfCLOUD cloud storage service for backup purposes may transition to our customer dedicated virtual servers that enable secure and cost-effective data backups without the use of the elfCLOUD client applications.

elfCLOUD free accounts will be permanently deleted on Friday, February 16th, 2018. All paid accounts will be automatically extended without charge until Friday, June 15th, 2018 and will then be deleted as the service is shut down. We will separately reach out to customers who have already paid beyond the shutdown time. We will not retain any backups after the shutdown.

We want to thank all elfCLOUD customers for your much appreciated trust during the past five and a half years. However, the number of customers has remained so low that further development of the platform to the level we would like to take it to is not realistic.

Going forward, elfGROUP will focus on ensuring cybersecurity in corporate IT environments and in software engineering.

Support questions on moving your data: support@elfcloud.fi

Further inquiries:

Sales director
Kari Halavaara
kari.halavaara@elfgroup.fi
t. +358-50-553 4796

Chief executive officer
Tuomas Tonteri
tuomas.tonteri@elfgroup.fi
t. +358-40-356 3251

By | 2018-06-14T15:01:08+00:00 tammikuu 22nd, 2018|Yleinen|

About the Author:

elfGROUP on suomalainen sähköisten tietojen turvalliseen hallintaan erikoistunut yritys, jonka ratkaisut suojaavat yritysten liiketoiminnan kyberturvallisuusriskeiltä. elfGROUP tuottaa kyberturvallisuuden asiantuntijapalveluita ja pilvipalveluita kaikenkokoisille yrityksille. Lisätietoja: www.elfgroup.fi