Yhteydenotot

Kari Halavaara Kaupallinen johtaja

p. 050 553 4796

Kari vastaa palveluiden myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ennen asettumista osaksi tonttuporukkaa hän teki pitkän uran ICT-alalla myyntityössä, projektinjohdossa sekä asiakkuuksien hallinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Työaikana Kari vie eteenpäin tontturyhmän sanomaa organisaatioiden tietoturvallisesta toimintaympäristöstä. Kahvikupposen äärellä Kari kertoo mieluusti, miten kyberturvallisuus suojaa yrityksen liiketoimintaa. Työajan ulkopuolella Karin voi bongata kotoa perheen kanssa tai pingissalilta hikoilemasta.

Antti Matikainen Myyntipäällikkö

p. 040 660 7940

Antti vastaa palveluiden myynnistä yritysasiakkaille. Hän innostuu asiakkaittensa liiketoiminnan ymmärtämisestä ja arvon luomisesta kunkin organisaation uniikissa ympäristössä. Antilla on laaja kokemus korkean teknologian tuotteitten ja palveluiden myynnistä ja konsultoinnista, sekä hänellä on näkemystä siitä, miten digitalisaatio muuttaa liiketoimintojen logiikkaa. Työajan ulkopuolella Antin voi tavata hevostallilta, musiikin parista tai hoitamassa puutarhaa. 

Tuomas Tonteri Toimitusjohtaja

p. 040 3563 251
CISSP, CISA, CSM

Tuomas on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Taustaltaan Tuomas on koodari, softa-arkkitehti ja tietoturvakonsultti, pesunkestävä nörtti siis – ja ylpeä siitä! Työssään Tuomas on ennen kaikkea kyberturvallisuusasiantuntija muiden elfGROUPin asiantuntijoiden joukossa, ja tämä näkyy myös yrityskulttuurissa. Vapaa-aika kuluu pitkälti tekniikan ja perheen parissa, hölkkäilyä ja muuta kuntoilua unohtamatta.

Katja Tonteri Operatiivinen johtaja

p. 040 7784 128

Katja pitää yllä tonttutoimiston järjestystä niin käytännössä kuin prosessien ja dokumentaation tasollakin. Katja on elfGROUPin kävelevä tietotoimisto, joka osaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Taustalta löytyy IT-alan monen erilaisen työtehtävän vuosien kokemus laadukkaaseen toteutukseen tähdäten sekä myöskin perheenäidin hyvin moninaiset tehtävät. Vapaa-ajalla Katjan voi nähdä kesällä pyöräilemässä ja talvella hiihtoladulla tai muuten vain luonnonrauhasta nauttimassa lähiluonnossa tai pohjoisemmassa mökkimaastossa.

Tuki ja tiedustelut

Yleiset yhteydenotot: info@elfgroup.fi
Myynti: sales@elfgroup.fi
elfCLOUD-tuki: support@elfcloud.fi

Sähköpostiosoitteet

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@elfgroup.fi.
Ethän lähetä luottamuksellista aineistoa salaamattomana sähköpostina.

Käyntiosoite

elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy
Hiltusentie 23 A 1, 90620 Oulu