Yritysmyynti ja hallinto

Kari Halavaara Myyntijohtaja

p. 050 553 4796

Kari vastaa palveluiden myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ennen asettumista osaksi tonttuporukkaa hän teki pitkän uran ICT-alalla myyntityössä, projektinjohdossa sekä asiakkuuksien hallinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Työaikana Kari vie eteenpäin tontturyhmän sanomaa organisaatioiden tietoturvallisesta toimintaympäristöstä. Kahvikupposen äärellä Kari kertoo mieluusti, miten kyberturvallisuus suojaa yrityksen liiketoimintaa. Työajan ulkopuolella Karin voi bongata kotoa perheen kanssa tai pingissalilta hikoilemasta.

Pekka Käyhkö Myyntipäällikkö

p. 0400 933 303

Pekka vastaa palveluiden myynnistä ja osaltaan myös kehittää liiketoimintaa. Vankan yritysmyyntikokemuksensa ansiosta Pekka ymmärtää hyvin yritysasiakkaiden toimintaympäristön ja osaa kertoa, miten heidän kannattaa suojata liiketoimintansa kyberturvallisuusuhkilta. Pekan tapaakin useasti asiakkaidensa luota tonttusanomaa kertomasta. Vapaa-aika kuluu perheen parissa sekä koiran kanssa.

Tuomas Tonteri Toimitusjohtaja

p. 040 3563 251
CISSP, CISA, CSM

Tuomas on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Taustaltaan Tuomas on koodari, softa-arkkitehti ja tietoturvakonsultti, pesunkestävä nörtti siis – ja ylpeä siitä! Työssään Tuomas on ennen kaikkea kyberturvallisuusasiantuntija muiden elfGROUPin asiantuntijoiden joukossa, ja tämä näkyy myös yrityskulttuurissa. Vapaa-aika kuluu pitkälti tekniikan ja perheen parissa, hölkkäilyä ja muuta kuntoilua unohtamatta.

Katja Tonteri Operatiivinen johtaja

p. 040 7784 128

Katja pitää yllä tonttutoimiston järjestystä niin käytännössä kuin prosessien ja dokumentaation tasollakin. Katja on elfGROUPin kävelevä tietotoimisto, joka osaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Taustalta löytyy IT-alan monen erilaisen työtehtävän vuosien kokemus laadukkaaseen toteutukseen tähdäten sekä myöskin perheenäidin hyvin moninaiset tehtävät. Vapaa-ajalla Katjan voi nähdä kesällä pyöräilemässä ja talvella hiihtoladulla tai muuten vain luonnonrauhasta nauttimassa lähiluonnossa tai pohjoisemmassa mökkimaastossa.

Tuki ja tiedustelut

Yleiset yhteydenotot: info@elfgroup.fi
Myynti: sales@elfgroup.fi
elfCLOUD-tuki: support@elfcloud.fi

Sähköpostiosoitteet

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@elfgroup.fi.
Ethän lähetä luottamuksellista aineistoa salaamattomana sähköpostina.

Käyntiosoite

elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy, Hiltusentie 23 A 1, 90620 Oulu.