Yhteystiedot

/Yhteystiedot
Yhteystiedot 2018-08-29T16:46:51+00:00

Yritysmyynti

Kari Halavaara
Kari HalavaaraMyyntijohtaja
p. 050 553 4796

Kari vastaa palveluiden myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ennen asettumista osaksi tonttuporukkaa hän teki pitkän uran ICT-alalla myyntityössä, projektinjohdossa sekä asiakkuuksien hallinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Työaikana Kari vie eteenpäin tontturyhmän sanomaa organisaatioiden tietoturvallisesta toimintaympäristöstä. Kahvikupposen äärellä Kari kertoo mieluusti, miten kyberturvallisuus suojaa yrityksen liiketoimintaa. Työajan ulkopuolella Karin voi bongata kotoa perheen kanssa tai pingissalilta hikoilemasta.

Pekka Käyhkö
Pekka KäyhköMyyntipäällikkö
p. 0400 933 303

Pekka vastaa palveluiden myynnistä ja osaltaan myös kehittää liiketoimintaa. Vankan yritysmyyntikokemuksensa ansiosta Pekka ymmärtää hyvin yritysasiakkaiden toimintaympäristön ja osaa kertoa, miten heidän kannattaa suojata liiketoimintansa kyberturvallisuusuhkilta. Pekan tapaakin useasti asiakkaidensa luota tonttusanomaa kertomasta. Vapaa-aika kuluu perheen parissa sekä koiran kanssa.

Tuki ja tiedustelut

Yleiset yhteydenotot: info@elfgroup.fi
Myynti: sales@elfgroup.fi
elfCLOUD-tuki: support@elfcloud.fi

Sähköpostiosoitteet

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@elfgroup.fi.
Ethän lähetä luottamuksellista aineistoa salaamattomana sähköpostina.

Käyntiosoite

elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy, Hiltusentie 23 A 1, 90620 Oulu

Tiedostojen lähettäminen

Lähetäthän kaikki tiedostot turvallisesti elfGROUP Share -palvelussa.
Tunnukset saat yhteyshenkilöltäsi.

Kyberturvallisuusasiantuntijat

Tuomas Tonteri
Tuomas TonteriToimitusjohtaja
p. 040 3563 251
CISSP, CISA, CSM

Tuomas on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Taustaltaan Tuomas on koodari, softa-arkkitehti ja tietoturvakonsultti, pesunkestävä nörtti siis – ja ylpeä siitä! Työssään Tuomas on ennen kaikkea kyberturvallisuusasiantuntija muiden elfGROUPin asiantuntijoiden joukossa, ja tämä näkyy myös yrityskulttuurissa. Vapaa-aika kuluu pitkälti tekniikan ja perheen parissa, hölkkäilyä ja muuta kuntoilua unohtamatta.

Jari Ensomaa
Jari EnsomaaKyberturvallisuusasiantuntija
Jari on paliasjalakanen oululainen ja DI Oulun Yliopistosta. Jari hallitsee lukuisia eri ohjelmointikieliä ja työskenteleekin pääosin sovelluskehityksen parissa. Vapaa-aikanaan Jari viihtyy kameran kanssa etenkin lentonäytöksissä ja on innokas purjehtija.
Morgane Fleuriot
Morgane FleuriotKyberturvallisuusasiantuntija
Morgane is our Test Specialist, she is systematic, precise and determined. Outside office hours, Morgane is interested in astronomy and northern lights photography and she likes cooking. When she has free time, she reads books in French and goes swimming with her friends.
Markus Hamara
Markus HamaraKyberturvallisuusasiantuntija
Markus on pitkän linjan IT-työläinen, joka eksyi kybeturvallisuuden pariin puolivahingossa. Alan kiinnostavuuden ja haastavuuden takia aiheen parissa on jo vierähtänyt tovi. Työpäivät vierähtävät hyvin usein asiakasprojektien implementoinnin parissa. Vapaa-ajalla kyberhaasteita välttääkseen on pysyttävä pääsääntöisesti liikkeellä ulkona.
Edward Shornock
Edward ShornockKyberturvallisuusasiantuntija
Ed has nearly twenty years of experience locking down Windows and UNIX systems. Besides hanging out on the internet he enjoys reading, cycling, and swimming.
Jari-Pekka Teurajärvi
Jari-Pekka TeurajärviKyberturvallisuusasiantuntija
Jari-Pekka on full-stack koodari, Scrum Master ja ketterä projektipäällikkö. Hän hallitsee loputtoman määrän erilaisia koodauskieliä, mutta puhuu ja kirjoittaa myös sujuvasti suomea. Vapaa-ajalla lentää frisbeegolf, nousee kalat vedestä ja kaatuu hirvet metsästä.
Olli-Pekka Wallin
Olli-Pekka WallinKyberturvallisuusasiantuntija
Olli-Pekka has almost 20 years of diverse professional experience in the IT field. His professional skills include all C/C++ based and derived languages, web development tools such as PHP and a few others. Olli-Pekka has strong experience with both desktop and mobile development using various software development toolkits and platforms.
Miika Rinne
Miika RinneKyberturvallisuusasiantuntija
Miika on tonttujengin uusin vahvistus. Eettinen hakkerointi on hänen erityinen kiinnostuksenkohteensa ja työssään hän keskittyykin tietoturvakartoituksiin ja haavoittuvuuksien metsästykseen. Vapaa-aikakin kuluu pitkälti kybermaailmassa, mutta Miika mielellään myös lukee kirjoja ja harrastelee urheilulajeja laidasta laitaan.
Tapio Raesalmi
Tapio RaesalmiKyberturvallisuusasiantuntija
Tapio on projektien hallintavelho tietoturvallisesti ja tietosuojaa unohtamatta. Tietosuoja onkin tuttu päivittäisessä tehtävissä maailmanlaajuisesti. Tiedon elinkaarenhallinta on myös lähellä sydäntä. Vapaa-aika menee harrastusten parissa pyöräillen, ulkoillessa koiramme kanssa sekä uimahallilla kuntoillen. #GDPR #CSL #NSA #LEAN #ITIL #Griffon #Swimming #eBikes
Jukka Raappana
Jukka RaappanaKyberturvallisuusasiantuntija
During his 20+ years of IT experience Jukka has acquired extensive knowledge on software and
system architecture for both the mobile and network technologies. His core competence is with the protocol SW. Recently, Jukka has joined the elf team and is ready to take on new challenges in the cybersecurity arena.
Andrii Vashchuk
Andrii VashchukKyberturvallisuusasiantuntija
Encryption and digests, server security/hacking and social security/hacking expert. Experienced engineer in high-load and modern developers collaboration tools, clouds, sites development and data processing. At post-work time he loads himself with philosophy and gadgets. Fitness geek, developing modern knowledge worker’s fitness and living science.

Hallinto

Katja Tonteri
Katja TonteriOperatiivinen johtaja
p. 040 7784 128

Katja pitää yllä tonttutoimiston järjestystä niin käytännössä kuin prosessien ja dokumentaation tasollakin. Katja on elfGROUPin kävelevä tietotoimisto, joka osaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Taustalta löytyy IT-alan monen erilaisen työtehtävän vuosien kokemus laadukkaaseen toteutukseen tähdäten sekä myöskin perheenäidin hyvin moninaiset tehtävät. Vapaa-ajalla Katjan voi nähdä kesällä pyöräilemässä ja talvella hiihtoladulla tai muuten vain luonnonrauhasta nauttimassa lähiluonnossa tai pohjoisemmassa mökkimaastossa.

Ota yhteyttä!