Asiakaspalvelu ja myynti

Tuomas Tonteri
Tuomas TonteriToimitusjohtaja
p. 040 3563 251
CISSP, CISA, CSM

Tuomas on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Taustaltaan Tuomas on koodari, softa-arkkitehti ja tietoturvakonsultti, pesunkestävä nörtti siis – ja ylpeä siitä! Työssään Tuomas on ennen kaikkea kyberturvallisuusasiantuntija muiden elfGROUPin asiantuntijoiden joukossa, ja tämä näkyy myös yrityskulttuurissa. Vapaa-aika kuluu pitkälti tekniikan ja perheen parissa, hölkkäilyä ja uimaseuratoimintaa unohtamatta.

Kari Halavaara
Kari HalavaaraMyyntijohtaja
p. 050 553 4796

Kari vastaa palveluiden myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ennen asettumista osaksi tonttuporukkaa hän teki pitkän uran ICT-alalla myyntityössä, projektinjohdossa sekä asiakkuuksien hallinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Työaikana Kari vie eteenpäin tontturyhmän sanomaa organisaatioiden tietoturvallisesta toimintaympäristöstä. Kahvikupposen äärellä Kari kertoo mieluusti, miten kyberturvallisuus suojaa yrityksen liiketoimintaa. Työajan ulkopuolella Karin voi bongata kotoa perheen kanssa tai pingissalilta hikoilemasta.

Pekka Käyhkö
Pekka KäyhköMyyntipäällikkö
p. 0400 933 303

Pekka vastaa palveluiden myynnistä ja osaltaan myös kehittää liiketoimintaa. Vankan yritysmyyntikokemuksensa ansiosta Pekka ymmärtää hyvin yritysasiakkaiden toimintaympäristön ja osaa kertoa, miten heidän kannattaa suojata liiketoimintansa kyberturvallisuusuhkilta. Pekan tapaakin useasti asiakkaidensa luota tonttusanomaa kertomasta. Vapaa-aika kuluu perheen parissa sekä koiran kanssa.

Katja Tonteri
Katja TonteriLaatupäällikkö
p. 040 7784 128

Katja pitää yllä tonttutoimiston järjestystä niin käytännössä kuin prosessien ja dokumentaation tasollakin. Katja on elfGROUPin kävelevä tietotoimisto, joka osaa auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Kovan teknologian vastapainoksi hän nauttii luonnon rauhasta retkeilyn ja lintuharrastuksen muodoissa.

Tuki ja tiedustelut

Yleiset yhteydenotot: info@elfgroup.fi
Myynti: sales@elfgroup.fi
elfCLOUD-tuki: support@elfcloud.fi

Sähköpostiosoitteet

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@elfgroup.fi.
Ethän lähetä luottamuksellista aineistoa salaamattomana sähköpostina.

Tiedostojen lähettäminen

Lähetäthän kaikki tiedostot turvallisesti elfGROUP Share -palvelussa.
Tunnukset saat yhteyshenkilöltäsi.

Asiantuntijamme

Jari Ensomaa
Jari EnsomaaKyberturvallisuusasiantuntija
Jari on paliasjalakanen oululainen ja DI Oulun Yliopistosta. Jari hallitsee lukuisia eri ohjelmointikieliä ja työskenteleekin pääosin sovelluskehityksen parissa. Vapaa-aikanaan Jari viihtyy kameran kanssa etenkin lentonäytöksissä ja on innokas purjehtija.
Morgane Fleuriot
Morgane FleuriotKyberturvallisuusasiantuntija
Morgane is our Test Specialist, she is systematic, precise and determined. Outside office hours, Morgane is interested in astronomy and northern lights photography and she likes cooking. When she has free time, she reads books in French and goes swimming with her friends.
Markus Hamara
Markus HamaraKyberturvallisuusasiantuntija
Markus on pitkän linjan IT-työläinen, joka eksyi kybeturvallisuuden pariin puolivahingossa. Alan kiinnostavuuden ja haastavuuden takia aiheen parissa on jo vierähtänyt tovi. Työpäivät vierähtävät hyvin usein asiakasprojektien implementoinnin parissa. Vapaa-ajalla kyberhaasteita välttääkseen on pysyttävä pääsääntöisesti liikkeellä ulkona.
Miro Karvonen
Miro KarvonenKyberturvallisuusasiantuntija
Miro on Python-koodari ja web-sovellusten tietoturvavelho henkeen ja vereen. Niinpä hänet usein löytääkin tietoturvatestauksia tekemästä. Vapaa-aika menee internetissä ja kissan kanssa temmeltäessä.
Edward Shornock
Edward ShornockKyberturvallisuusasiantuntija
Ed has nearly twenty years of experience locking down Windows and UNIX systems. Besides hanging out on the internet he enjoys reading, cycling, and swimming.
Jari-Pekka Teurajärvi
Jari-Pekka TeurajärviKyberturvallisuusasiantuntija
Jari-Pekka on full-stack koodari, Scrum Master ja ketterä projektipäällikkö. Hän hallitsee loputtoman määrän erilaisia koodauskieliä, mutta puhuu ja kirjoittaa myös sujuvasti suomea. Vapaa-ajalla lentää frisbeegolf, nousee kalat vedestä ja kaatuu hirvet metsästä.
Olli-Pekka Wallin
Olli-Pekka WallinKyberturvallisuusasiantuntija
Olli-Pekka has almost 20 years of diverse professional experience in the IT field. His professional skills include all C/C++ based and derived languages, web development tools such as PHP and a few others. Olli-Pekka has strong experience with both desktop and mobile development using various software development toolkits and platforms.
Miika Rinne
Miika RinneKyberturvallisuusasiantuntija
Miika on tonttujengin uusin vahvistus. Eettinen hakkerointi on hänen erityinen kiinnostuksenkohteensa ja työssään hän keskittyykin tietoturvakartoituksiin ja haavoittuvuuksien metsästykseen. Vapaa-aikakin kuluu pitkälti kybermaailmassa, mutta Miika mielellään myös lukee kirjoja ja harrastelee urheilulajeja laidasta laitaan.

Ota yhteyttä!