Skip to main content

Netox Oy ostaa elfGROUP:n kyberliiketoiminnan

· 2 min read
Tuomas Tonteri

Netox Oy ja elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy ovat sopineet 1.1.2022 voimaan astuvasta liiketoimintakaupasta, jossa Netox Oy ostaa elfGROUP:n koko kyberturvallisuuspalveluiden liiketoiminnan sisältäen kyberturvallisuuden asiantuntijapalvelut sekä Cyber Security CUBE -tuotteen liiketoiminnan.


Uusissa kyberturvallisuuteen liittyvissä asioissa, kuten tietoturva-auditoinneissa tai tietoturvatestauksissa, ota yhteyttä Netoxin myyntiin. Nykyiset elfGROUP-asiakkaat ja kumppanit voivat käyttää aiempia yhteystietoja. Voit lähettää meille sähköpostia joko etunimi.sukunimi@netox.fi tai etunimi.sukunimi@elfgroup.fi.

Tutut elfGROUP:n kyberturvallisuusasiantuntijat jatkavat työskentelyä kanssanne nykyisissä ja uusissa toimeksiannoissa. Palvelinasiakkaisiin olemme olleet erikseen yhteydessä.


Netox x elf

Netox Oy jatkaa kasvuaan hankkimalla elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n liiketoiminnan

Netox Oy on sopinut hankkivansa elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n liiketoiminnan. Kauppa tukee Netox Oy:n strategisia tavoitteita laajentaa kyberturvallisuusliiketoimintaa ja vahvistaa osaamista sen eri osa-alueilla. Kaupan myötä Netox Oy pystyy tarjoamaan entistä laajemmat asiantuntijapalvelut nopeasti kasvaneeseen kyberturvaosaamisen kysyntään.

"Toivotamme elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n osaavat ja kokeneet ammattilaiset sekä sen asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Netox Oy:lle. Kyberturvallisuus on keskeinen osa tämän päivän IT ympäristöä ja se on myös osa-alue, mihin me Netox Oy:lla olemme panostaneet. Yhdessä nyt siirtyvän osaamisen kanssa meillä on entistä paremmat edellytykset tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, joita he tarvitsevat oman liiketoimintansa turvaamisessa.” Netox Oy:n kyberturvallisuusjohtaja Markku Korkiakoski toteaa.

elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy on vuonna 2010 perustettu ISO 27001 ja ISO 9001 sertifioitu kyberturvallisuuteen ja ohjelmistotuotannon tietoturvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa tietoturva-arkkitehtuurin turvallisuuskatselmuksia sekä tietoturvatestausta ohjelmistokehityksen ja IT-infrastruktuurin eri tasoilla.

"Olemme elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:lla yli kymmenen vuoden ajan tukeneet asiakkaitamme esim. Yrityksen IT-infrastruktuurin, verkkopalvelun tai vaikkapa mobiilisovelluksen tietoturvatestauksilla, sekä tietojärjestelmien ja IoT-ratkaisujen turvallisuuden varmistamisessa toteuttamalla mm. tietoturvallisen ohjelmistokehityksen arviointeja sekä syventäviä työpajoja hallinnollisen ja teknisen tietoturvallisuuden osalta. Yhdistyminen Netox Oy:n kanssa mahdollistaa Asiakkaillemme laajemman palvelutarjonnan mm. jatkuvien palveluiden alueella sekä tarjoaa tärkeää lisänäkyvyyttä ohjelmistovarmuuden kehittämiselle suomalaisissa organisaatioissa. Isomman organisaation tuki sallii elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n syväasiantuntijoille puhtaamman asiakasratkaisuihin ja uuden kehittämiseen keskittymisen.” elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Tonteri kuvailee.

Netox Oy:n ja elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy:n välinen liiketoimintakauppa astuu voimaan: 1.1.2022.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.

Yhteystiedot

Markku Korkiakoski
Johtaja, Kyberturvallisuus, Netox Oy
markku.korkiakoski@netox.fi
p. +358 40 660 5369

Tuomas Tonteri
Toimitusjohtaja, elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy
tuomas.tonteri@elfgroup.fi
p. +358 40 356 3251

Netox Oy on nopeasti kasvava sertifioitujen, luotettavien ja innovatiivisten IT-palveluiden kokonaistuottaja. Olemme erikoistuneet liiketoimintaläheisten kyberturvaratkaisuiden ja palveluiden tuottamiseen asiakkaillemme sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Netox Oy toimii yrityksen luotettuna kumppanina ja skaalautuvat IT-, ja kyberturvapalvelumme ovat mukana tukemassa asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuutta.

Netox Oy työllistää yli 100 asiantuntijaa toimipisteissämme Helsingissä ja Oulussa.