Skip to main content

Ota meihin yhteyttä kyberturvallisuusasioissa

Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi kyberturvallisuus- tai elfGROUP -palveluista, tarjouspyynnöistä tai yhteistyökuvioista.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@elfgroup.fi. Ethän lähetä luottamuksellista aineistoa salaamattomana sähköpostina.

Voit käyttää suojattua yhteydenottolomakettamme viestisi lähettämiseen. Lomakkeen kautta voit lähettää myös tiedostoliitteitä.

Tuomas Tonteri  

Tuomas Tonteri

Senior Cyber Security Architect, CEO
CISSP

Tuomas on elfGROUP:n perustajayrittäjä, joka on toiminut vuodesta 1997 ohjelmistokehityksen ja tietoturvallisuuden parissa. Tuomas viihtyy edelleen ohjelmisto-, tietoturva- ja IT-infraprojekteissa, mutta pyrkii välillä manageroimaankin. elfGROUP tarjoaa kiehtovan yhdistelmän molempia. Voit ottaa yhteyttä Tuomakseen missä tahansa teknisessä tai kaupallisessa asiassa.

Soita Tuomakselle: +358290020133, LinkedIn


Markus Hamara  

Markus Hamara

Chief Cyber Security Analyst, CISO
CISSP, ISO 27001 Lead Auditor, CompTIA Security+

Markus on ollut mukana elfGROUP:n toiminnassa jo yli viisi vuotta ja johtaa nykyään asiantuntijatiimiämme ja toimii elfGROUP:n tietoturvapäällikkönä. Laajalla kokemuksella ja loputtomalla kärsivällisyydellä täyttää auditointilomakkeita, Markus on erikoistunut sekä tietoturvalliseen ohjelmistokehitykseen että arkkitehtuuriarviointeihin ja suorittaakin CyberSafe- ja ISO 27001 -auditointeja.

Soita Markukselle: +358290020132, LinkedIn


Tuki ja tiedustelu

Myynti: sales@elfgroup.fi, puhelin: +358290020130

elfCLOUD -tuki (palvelinasiakkaat): support@elfcloud.fi

Yleiset yhteydenotot: info@elfgroup.fi, puhelin: +358290020130

Käyntiosoite

elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy
Hiltusentie 23 A 1
90620 Oulu