Skip to main content

Cyber Security CUBE

Toisinaan voi olla hankalaa hahmottaa jotain, joka ei ole näkyvää. Yrityksesi turvallisuuden hallinnoinnin ei pitäisi olla yksi niistä. elfGROUP:n Cyber Security CUBE -palvelu tarjoaa läpinäkyvyyttä kyberturvallisuuden varmistamisessa yrityksessä ja sen ulkopuolella.

Cyber Security CUBE on kehitetty erityisesti penetraatiotestausten ja turvallisuusarviointiprojektien hallinnoimiseen. Palvelun avulla voit saada enemmän näkyvyyttä tietoturvatyöhösi, puhumattakaan siitä, että voit visuaalisen raportoinnin avulla vakuuttaa asiakkaasi jatkuvista turvallisuustoimista.

Havainnollista turvallisuushallintosi

Turvallisuusvaatimusten noudattaminen voidaan varmistaa vain jatkuvan kommunikoinnin ja suuntaamisen kautta. Cyber Security CUBE -palvelu tuo organisaatiosi IT-, turvallisuus- ja ohjelmistokehitystiimit saman pöydän ääreen poistaen organisatorisia esteitä ja lisäämällä viestinnän läpinäkyvyyttä — kaikki joustavamman tietoturvatyön puolesta.

Ylläpitäjä hallinnoi asiakasprojekteja ja voi osoittaa niitä käyttäjille. Käyttäjinä voivat olla esimerkiksi pentestaajat, arvioijat, kehittäjät tai tuoteomistajat. Projektia hallinnoidaan sen elinkaaren vaiheiden ajan aina hyväksyntään asti.

Cyber Security CUBE takaa tuottoa kyberturvallisuusinvestoinneillesi läpinäkyvän raportoinnin avulla. Turvallisuus on jokaisen vastuulla!

Turvallisuuden hallinta

Cyber Security CUBE tukee luonnollista työnkulkua pentestauksessa ja arviointiprojekteissa. Arvioijat voivat testaustyön aikana dokumentoida löydetyt haavoittuvuudet sekä mitigaatioehdotukset palveluun. Haavoittuvuuksien raportoinnista ja korjatuksi kirjaamisesta syntyy lokimerkintöjä, joista voi nähdä, kuka on tehnyt muutokset.

Turvallisuusraportit

Cyber Security CUBE -palvelua käytetään raportoinnin tietokantana läpi tuotteen käyttöiän. Tuoteomistajat voivat luoda projekteja, kutsua käyttäjiä ja lisätä heille rooleja. Turvallisuusyhteenvetoraporttia voidaan käyttää budjetointiin ja yksityiskohtaisiin raportteihin todisteena auditoinneissa. Tietoisuus kehittyy näkyvyyden myötä.

Turvallisuus ensin

Cyber Security CUBE on kehitetty turvallisuus etusijalla. Käyttöoikeudet voidaan määrittää käyttäjille projektikohtaisesti. Kaikki tietoihin tehdyt muutokset tallentuvat lokiin. Palvelun kehys perustuu nykyaikaisiin ja reaktiivisiin verkkoteknologioihin.

Ota yhteyttä tai jätä viesti, niin voimme keskustella palveluntarpeestanne ja löytää teille sopivan ratkaisun.