Skip to main content

Asiakkaiden suositukset

Meillä on viimeisten vuosien aikana ollut etuoikeus tehdä yhteistyötä useiden hienojen organisaatioiden kanssa. Haluamme erityisesti kiittää näitä kyberturvallisuuteen keskittyviä yrityksiä ja heidän asiantuntevia työntekijöitä yhteistyöstä ja suosituksista. Kyberturvallisuus on tärkeämpää kuin koskaan, ja vaaditaan paljon työtä organisatorisen ja teknisen ajattelutavan ja tietoturvakontrollien kohentamiseen ja ylläpitoon, jotta liiketoiminnan jatkuvuus voidaan turvata.


Valokeilassa: FCG Finnish Consulting Group Oy

Katso FCG:n teknologiajohtaja Petri Tuomaalan kuvaus yhteistyöstä elfGROUP:n kanssa kyberturvallisuuden parissa.


ASIAKKAAN SUOSITUS

elfGROUP arvioi digitaalisten palveluidemme kyberturvallisuutta, ja testasi niiden tietoturvaheikkouksia. Testitulosten avulla pystyimme kehittämään tuotteitamme entistäkin luotettavammiksi. Hyöty tästä siirtyy suoraan asiakkaillemme.

elfGROUP:n palveluiden ansiosta nukun yöni paremmin, kun tiedän että asiantunteva ulkopuolinen taho on varmistanut meidän palvelumme luotettavuuden.

Mika Hyysti
Teknologiajohtaja
Raute Oyj

ASIAKKAAN SUOSITUS

elfGROUP:n suorittama tietoturvakartoitus paransi järjestelmämme kyberturvallisuutta ja pilvialustamme luotettavuutta, mikä on kriittisen tärkeää meille ja asiakkaillemme.

Heikki Nousiainen
Hallituksen puheenjohtaja
Aiven Oy

ASIAKKAAN SUOSITUS

Kokonaisvaltainen elfCLOUD -palvelu sisältäen esimerkiksi VPS-palvelimet on tuottanut paremman palvelutason kilpailukykyisellä hinnoittelulla sekä Invencolle että asiakkaillemme.

Esa Ronkainen
Operatiivinen johtaja, Invenco Oy

ASIAKKAAN SUOSITUS

Mielenrauha on sitä, mitä ostamme. elfGROUP auttoi meitä varmistamaan palvelumme kyberturvallisuuden. Yhteistyö elfGROUP:n kanssa on ollut erittäin sujuvaa, ja omaa kilpailukykyämme täydentävää. Tämä oli täydellisen sujuva ja tehokas ulkoistus!

Teemu Turunen
Johtaja
Futurice Oy

ASIAKKAAN SUOSITUS

Saimme GDPR-tietoturva-asetukset ohjatusti kuntoon. Nyt meillä on seuraavat askeleet suunniteltuna tulevalle kehitystyölle. Ulkoisen kolmannen osapuolen osallistuminen prosessiin vie sitä tehokkaasti eteenpäin, ja tuo kokonaisuudelle laajaa näkemystä.

Mika Aalto
IT-päällikkö
T-Drill / Leinolat Group