Skip to main content

Tietoturvalliset virtuaalipalvelimet

elfCLOUD on elfGROUP:n virtuaalinen palvelinpalvelukokonaisuus, joka tarjoaa yritysasiakkaille korkeatasoiset, kyberturvalliset ja hallitut pilvipalvelimet sekä verkkoympäristön. Vahvistetut VPS (Virtual Private Server) -palvelinympäristöt ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen ja kapasiteettivaatimusten mukaisesti.

Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa. Mitään palvelimilla olevaa tietoa ei siirretä muihin maihin tai kolmansille osapuolille. elfGROUP:n tarjoamat testausympäristöt perustuvat samaan elfCLOUD -palvelinteknologiaan.

Kaikki palvelinympäristöt ja lisenssit mitoitetaan juuri tarpeidesi mukaan. Itse asiassa parasta tässä onkin se, että tiedät palvelimiasi ylläpitävien henkiöiden nimet, ja pystyt ottamaan heihin yhteyttä.

ESIMERKKIKUSTANNUS - Kuukausittainen kustannus yksil√∂idylle 4 vCPU, 8 GB RAM, 100 GB SSD Linux -palvelimelle t√§ydell√§ varmuuskopiointi-palvelulla, dedikoidulla julkisella IPv4-osoitteella ja SSL/TLS -varmenneyll√§pidolla, virtuaalipalomuurilla ja 24/7-valvonnalla on vain 125 ‚ā¨/kk + ALV. Yksityiset verkkosegmentit, yll√§pito-rajapinnat ja yksityinen VPN-yhteys ovat saatavilla lis√§palveluina.

Microsoftin valtuuttamana lisenssikumppanina voimme tarjota myös Windows -palvelimia ja muita Microsoftin sovelluksia.

Ota yhteyttä tai jätä viesti, niin voimme keskustella palveluntarpeestanne ja löytää teille sopivan ratkaisun.

elfCLOUD -palvelimet ‚Äď virtuaalisesti pilvess√§, fyysisesti Suomessa

elfCLOUD -palvelimia käytetään usein hyvää suorituskykyä vaativien työkuormien hallintaan, online-palveluiden ylläpitoon sekä luotettavaan toistuvaan tietojen tallentamiseen. Tarjoamme myös tarvittavat sähköposti-, DNS- ja domainpalvelut sekä SSL-varmenteiden ylläpidon ja hallinnan tukeaksemme palvelinten käyttöönottoa. Olemme myös räätälöineet asiakkaillemme tarvittavat ja dedikoidut palvelinrautakokonaisuudet, joilla erityiset prosessointitarpeet on saatu täytettyä.

elfCLOUD -palvelimet mahdollistavat palvelinympäristön mitoittamisen juuri senhetkisen tarpeesi mukaan. Yrityksesi voi tarvita palvelimia esimerkiksi verkkotallennusta, web-palveluja, asiakkuudenhallintajärjestelmää, kotisivuja tai blogeja, yrityksen chat-palveluita tai muita tiedonkäsittelytarpeita varten. Tarjoamme myös valmiiksi asennettuja tietoturvallisia chat-palveluja yrityksenne käyttöön. Nämä Mattermost-ohjelmistoon perustuvat palvelimet tarjoavat turvallisen chat-kanavan yrityksen sisällä sekä kumppanien kanssa.

Useamman palvelimen avulla voidaan luoda yrityskohtainen muista verkoista eriytetty hallinta- ja palveluverkko palvelinympäristöön. Asiakkaamme saavat tarvittavat ylläpito-oikeudet palvelimiin (Järjestelmänvalvoja / root), kuten myös etäyhteydet ympäristön ylläpitoon (VPN-yhteys ylläpitoverkkoon).

Käyttöönottokonfiguraatiot saadaan nopeasti kustomoitua ja rakennettua asiakkaan vaatimusten mukaisesti. elfCLOUD -palvelukokonaisuudet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, jatkuvan ylläpidon alla ja ne ovat helposti käytettävissä ja saatavilla.

Muutospyynnöt, esim. palomuurimuutokset, käsitellään nopeasti elfCLOUD -tukitiimimme toimesta.

ASIAKKAAN SUOSITUS

Kokonaisvaltainen elfCLOUD -palvelu sisältäen esimerkiksi VPS-palvelimet on tuottanut paremman palvelutason kilpailukykyisellä hinnoittelulla sekä Invencolle että asiakkaillemme.

Esa Ronkainen
Operatiivinen johtaja, Invenco Oy.

elfCLOUD:n virtuaaliset yksityispalvelimet (Virtual Private Servers, VPS)

  • Windows, Linux (CentOS, Debian / Ubuntu), OpenBSD -virtuaality√∂asemat ja -palvelimet
  • Yhteys joko julkisten IP-osoitteiden tai yksityisen sis√§isen verkon kautta
  • Palomuuri, 24/7 valvonta, p√§ivitt√§inen varmuuskopiointi, tekninen tuki sopimuksen mukaan
  • R√§√§t√§l√∂ity toteutus kilpailukykyisell√§ hinnoittelulla Suomessa sijaitseviin palvelintiloihin
  • Aitoa suorituskyky√§ fyysisist√§ prosessoriytimist√§ ja SSD-levyist√§
  • Verkko- ja palvelinymp√§rist√∂n yll√§pito, SSL-varmentaminen ja konfigurointi
  • S√§hk√∂posti-, DNS- ja domainpalvelut
  • Mahdollisuus VPN-yhteyksien (loppuk√§ytt√§j√§t ja site-to-site VPN-yhteydet) k√§ytt√∂√∂n

Ota yhteyttä tai jätä viesti, niin voimme keskustella palveluntarpeestanne ja löytää teille sopivan ratkaisun.