elfCLOUD-palvelimet

//elfCLOUD-palvelimet
elfCLOUD-palvelimet 2018-09-08T00:44:22+00:00

Tietoturvalliset elfCLOUD-palvelimet ja PenTest-ympäristöt

elfCLOUD on tietoturvallisuuteen ja yritysten tietopääoman suojaamiseen keskittynyt pilvipalvelinympäristö. Palvelimet sijaitsevat Oulussa, eikä ympäristön tietoja siirretä muihin maihin tai muiden osapuolten haltuun. elfCLOUD-palvelimilla yritykset voivat toteuttaa räätälöityjä palvelukokonaisuuksia. Myös tietoturvatestausta tehostavat elfCLOUD PenTest -tietoturvatestausympäristöt perustuvat samaan palvelintekniikkaan. Palvelinympäristöjä varten tarjoamme myös sähköposti-, nimipalvelu-, domain- ja SSL-varmenteiden hallintapalvelut.

elfCLOUD-palvelimet – virtuaalisesti pilvessä, fyysisesti Suomessa

elfCLOUD-virtuaalipalvelimet mahdollistavat joustavan palvelinympäristön resurssoimisen, kun palvelimen levy-, muisti- tai CPU-määriä voidaan kasvattaa ja pienentää tarpeen mukaan. Yrityksellä voi olla tarve palvelimen perustamiselle esimerkiksi levyjakoja, web-palvelua, CRM-järjestelmää, kotisivua tai blogia, yritysten sisäistä chat-palvelua tai muuta prosessointikuormaa varten.

Useinkaan ei ole järkevää pystyttää omia palvelimia toimistotilan nurkkaan, vaan ulkoistaa palvelinympäristöjen ylläpito ja hallinnointi asiantunteviin käsiin.

elfCLOUD-palvelimista on mahdollista muodostaa yrityksen tarpeiden mukainen kokonaisuus yhdestä tai useammasta palvelimesta. Luomme palvelinympäristöllenne yrityskohtaisen hallinta- ja palveluverkon, jotka on konesalissa eriytetty muista verkoista. Asiakkaanamme saatte palvelinten ylläpito-oikeudet sekä tarpeelliset etäyhteydet ympäristöjen hallinnoimiseen. Myös VPN-yhteydet yritysverkkoonne tai muihin ympäristöihin ovat saatavilla.

elfCLOUD-virtuaalipalvelimia on mahdollista käyttää myös esimerkiksi varmuuskopioimiseen sekä lukuisiin erilaisiin yrityskohtaisiin automaatio- ja hajautuskäyttötapauksiin.

Pilvipalvelimet tarpeen mukaisesti resurssoituna:

  • Windows, Linux (CentOS, Debian/Ubuntu), OpenBSD -virtuaalityöasemat ja -palvelimet
  • Toimitetaan joko julkisilla IP-osoitteilla tai yksityisellä sisäverkolla
  • Palomuuri, 24/7 monitorointi, varmuuskopiointi, tekninen tuki sopimuksen mukaan
  • Räätälöidyt toteutukset kilpailukykyiseen hintaan Suomessa sijaitsevista konesaleista
  • Todellista suoritustehoa dedikoituja fyysisten prosessoreiden ytimiä ja SSD-levyjä käyttäen
  • Verkko- ja palvelininfran hallintapalvelut, SSL-varmenteiden hallinta ja tietoturvallinen ylläpito
  • Palvelinympäristön tarvitsemat sähköposti- ja nimipalvelut

For Invenco and our customers, the comprehensive elfCLOUD platform including for example virtual private servers has provided better service level with competitive pricing.

Esa Ronkainen
COO, Invenco Ltd.

Lue elfCLOUD-aiheisia artikkeleita

Tiedustelut

Kari Halavaara, p. 050 553 4796

Pekka Käyhkö, p. 0400 933 303

Ota yhteyttä!