elfCLOUD PenTest-ympäristöt

//elfCLOUD PenTest-ympäristöt
elfCLOUD PenTest-ympäristöt 2018-09-11T07:13:37+00:00

PenTest-ympäristöt joustavaan tietoturvatestaukseen

elfCLOUD on tietoturvallisuuteen ja yritysten tietopääoman suojaamiseen keskittynyt pilvipalvelinympäristö. Palvelimet sijaitsevat Oulussa, eikä ympäristön tietoja siirretä muihin maihin tai muiden osapuolten haltuun. elfCLOUD-palvelimilla yritykset voivat toteuttaa räätälöityjä palvelukokonaisuuksia. Myös tietoturvatestausta tehostavat elfCLOUD PenTest -tietoturvatestausympäristöt perustuvat samaan palvelintekniikkaan. Palvelinympäristöjä varten tarjoamme myös sähköposti-, nimipalvelu-, domain- ja SSL-varmenteiden hallintapalvelut.

elfCLOUD Pen Test -ympäristöt – kustannustehokas läpivalaisu hyökkäyskohteeseen

elfCLOUD-virtuaalipalvelimet tukevat elfGROUP:n tarjoamia ohjelmistoturvallisuuden ja hakkeritestauksen palveluita.

Asiakkaan testattava ohjelmistokokonaisuus voidaan asentaa elfCLOUD PenTest -palvelimille, jolloin tietoturvatestaus tehostuu ratkaisevasti. Testaaminen on nopeampaa, ei ole riippuvainen internet-kapasiteetista eikä kuormita asiakkaan omia ympäristöjä. Täydellinen eristäminen asiakkaan muista ympäristöistä on usein toimivin tapa poistaa testauksen mahdolliset sivuvaikutukset.

PenTest-ympäristöä hyödyntämällä testauskohteeseen saadaan kattava näkyvyys läpi koko palvelinympäristön ja ohjelmistopinon. Ratkaisu on myös kustannustehokas esimerkiksi julkisia pilvialustoja varten kehitettäessä, koska testauksen aiheuttamasta kuormasta ei synny erillistä veloitusta. Myöskään erillistä testauslupaa ei tarvitse hakea. Palvelinkapasiteetti varataan tyypillisesti vain aktiivisen testauksen ajaksi ja väliaikoina palvelinkuvat säilytetään tietoturvallisesti salattuina.

Lue elfCLOUD-aiheisia artikkeleita

Tiedustelut

Kari Halavaara, p. 050 553 4796

Pekka Käyhkö, p. 0400 933 303

Ota yhteyttä!