case elfCLOUD

Case elfCLOUD – tietoturvallinen pilvitallennuspalvelu

elfGROUP kehitti elfCLOUD-pilvitallennuspalvelun jo vuonna 2010. Sen suunnittelussa otettiin ensimmäisistä spekseistä lähtien tietoturvallisuus tärkeimmäksi prioriteetiksi.

”Viimeisimmän päälle vainoharhaiseen tietoturvallisuuteen perustuva pilvitallennuspalvelu”, luonnehtii idean isä, elfGROUPin toimitusjohtaja Tuomas Tonteri.

LUE LISÄÄ

 

case-aiven-1

Case Aiven.io – todistetusti tietoturvallinen pilvitietokantojen palvelutalo

Viestintänsä ja myyntityönsä tueksi Aiven etsi ulkopuolista palveluntarjoajaa tekemään tietoturvatestauksen heidän palvelualustalleen.

Aivenin liiketoiminta perustuu pilvessä toimivan tietokantapalvelun turvallisuuteen ja uskottavuuteen, joten myös ulkopuolisen tahon antama vakuutus tietoturva-asioiden tasosta on heille merkittävä.

LUE LISÄÄ

 

case-FRENDS

Case FRENDS – Liiketoimintakriittisen integraatioalustan tietoturvatestaus ja sertifiointi

HiQ Finland pyysi elfGROUPia tietoturvatestaamaan FRENDS-integraatioalustansa. Näin HiQ sai ulkopuolisen varmistuksen tuotteensa tietoturvan tasosta, sekä CyberSafe-sertifikaatin, jota he aikovat käyttää tuote- ja asiakaskommunikaatiossaan kertomaan FRENDS-alustan sopivuudesta kriittisten liiketoimintaprosessien automatisointiin ja luottamuksellisen tiedon integrointiin järjestelmien välillä.

LUE LISÄÄ

 

case-leinolat-1

Case Leinolat Group – Tietoturvakartoituksella kokonaisuus haltuun

Leinolat Group on 6 yrityksen yritysryhmä. Keväällä 2018, EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) siirtymäkauden lopun lähestyessä, Leinolat Group kävi läpi kattavan tietoturva- ja tietosuojatarkastelun yhdessä elfGROUPin kanssa.

Leinolat Groupille päätettiin toteuttaa laajennettu elfSURVEY, joka sisälsi teknisen kyberturvan kartoituksen lisäksi henkilötietojen käsittelyyn liittyvän tietoturvan selvityksen.

LUE LISÄÄ

case-FCG-Talent

Case FCG Talent – Varmuutta tietoturvaan yhteistyössä kyberturvaspesialistien kanssa

FCG Talent kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan, perehdytykseen ja henkilöstön kehittämiseen. Tietoturva on keskeisessä asemassa heidän tuotteissaan. Yritys kaipasi ulkopuolista toimijaa tarkastelemaan heidän tuotteidensa tietoturvan tasoa.

”elfGROUPin kanssa tietoturvatyöhön saadaan tietoturva-asiantuntijuutta ja ulkopuolisen tuomaa varmuutta – se on se mistä me ollaan valmiita maksamaan,” FCG Talentin teknologiajohtaja Petri Tuomaala toteaa.

LUE LISÄÄ

 

case-futurice-1

Case Startup Refugees – tietoturvallisesti töitä maahanmuuttajille

Startup Refugees on voittoa tavoittelematon vapaaehtoisverkosto, joka tukee turvapaikanhakijoita työllistymisessä ja yrittäjyydessä. 

Tietoturvatestauksen myötä tunnistimme Match Made in Startup Refugees palveluun liittyviä merkittäviä parannusehdotuksia, jotka Futurice toteutti viipymättä. Nyt Startup Refugees voi etsiä työmahdollisuuksia maahanmuuttajille tietoturvallisesti.

LUE LISÄÄ

 

aiven
empower
tv
OKp
invenco
FRENDS
privanet
raute
futurice
tornator
Leinolat
PRT
FCGtalent
Nokia
betset